Spelregels van de website

De website is te gebruiken door alle inwoners van Laak Noord en iedereen die geïnteresseerd is in het reilen en zeilen in deze wijk. Dit is een leuke manier om informatie uit te wisselen en elkaar op de hoogte te houden van activiteiten, printernet2ojecten en evenementen. Helaas wordt er soms op een minder prettige manier gecommuniceerd en zijn er als gevolg daarvan een aantal spelregels in het leve
n geroepen. Deze website moet aan alle deelnemers een veilige en fijne plek bieden om te praten over het wel en wee in de wijk. De website is het visitekaartje van Laak Noord. Het is een openbare website, wat betekent dat iedereen de inhoud van de website kan lezen en bekijken. Daarom is het extra van belang dat de communicatie op een nette en ordelijke manier verloopt. Hieronder zijn de regels beschreven.

De spelregels

  • Zonder een account is het niet mogelijk om berichten te plaatsen. Een account kan aangemaakt worden door te klikken op ‘log in’ in de rechterbovenhoek van de website. Vervolgens kan er gekozen worden voor ‘account aanmaken’. Na het invullen van de gevraagde gegevens, kan het account via een link geactiveerd worden. Als het account actief is, kunnen er berichten geplaatst worden en kan er op berichten gereageerd worden. Om in te loggen dient gebruikgemaakt te worden van een persoonlijke combinatie van email en wachtwoord.
  • Berichten mogen niet beledigend, kwetsend, dreigend of grof van taal zijn. Berichten zijn vrij van privacygevoelige informatie en bevatten geen reclame-uitingen die niet van toepassing zijn op de wijk Laak Noord. Tevens is alles geschreven in een neutrale of positieve toon. Iedereen dient met respect behandeld te worden.

Indien berichten niet aan deze regels voldoen, worden ze meteen van de site verwijderd door de moderator. Ingezonden berichten worden vooraf gelezen. Indien er toch onverhoopt berichten op de website staan die niet aan bovenstaande spelregels voordoen, kan er contact opgenomen worden met de moderator.