Deze website is opgezet voor alle inwoners van en/of geïnteresseerden in de wijk Laak Noord. De wijk is te vinden in het stadsdeel Laak in Den Haag. Het is een waterrijke wijk aan de rand van de stad. Helaas heeft de wijk al geruime tijd te kampen met diverse problemen die voor veel negativiteit en onrust zorgen. Daarom hebben vier prominente Haagse organisaties in 2006 een aanzet gedaan om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren. Daar is uiteindelijk het programma ‘Laak Noord Scoort’ uit voortgevloeid. Met behulp van dit programma, dat ondersteund wordt door onder andere de gemeente Den Haag en het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie, is er hard gewerkt om de wijk uit de negatieve spiraal te trekken. Op dit moment zijn er projecten van start gegaan op cultureel gebied en op het gebied van gezondheid, welzijn en sport.

Bij het uitlijnen van het programma ‘Laak Noord Scoort’, heeft men er bewust voor gekozen om projecten te implementeren die toegankelijk zijn voor alle leeftijdsgroepen. Denk hierbij aan projecten voor zowel de allerkleinsten als de iets ouderen. Er zijn veel nieuwe projecten in het leven geroepen die als voordeel hebben dat ze mensen samenbrengen, een bredere interesse in cultuur stimuleren, de kennis omtrent gezondheid en voeding verbeteren en sport weer op de kaart weten te zetten.

Deze website is onderdeel van het programma ‘Laak Noord Scoort’ en is hét communicatiemiddel om inwoners in de wijk te bereiken. Alle betrokkenen hebben hard gewerkt om deze website zo snel mogelijk online te krijgen.